Preluare credit

 

Cu o istorie de credit negativă, căutarea refinanțării poate fi greu de obținut. Vestea bună e că indiferent de condiții, refinanțarea nu este imposibilă, însă nu poate fi nici garantată. Fie că dorești să te refinanțezi la o dobândă mai mică, rate mai mici sau pentru orice alt motiv, există posibilitatea obținerii unui credit în condiții mult mai avantajoase decât cele prezente. Află acum mai multe detalii! Informează-te despre schimbările economice care influențează creditarea.  

Dacă cererea ta de recreditare este respinsă, poți încerca să obții sprijinul unui girant cu o istorie pozitivă a plăților sau să extinzi ipoteca și asupra altor bunuri pe care le deții. Acesta poate fi elementul care poate să convingă banca de bunele tale intenții și să reconfirme capacitatea ta de plată. Refinanțarea presupune achitarea unei datorii prin intermediul unui nou împrumut, contractat în condiții mult mai avantajoase. Poți opta pentru refinațarea ipotecii inițiale cu o nouă ipotecă, în mod ideal cu termeni mai buni care îți permit să economisești bani.

Când ar trebui să te gândești la o preluare/cedare a creditului?

Dacă înregistrezi dificultăți la plata ratelor poți ceda datoriile unui girant sau unei instituții de credit care se obligă la plata datoriei rămase în fața creditorului (băncii). După evaluarea bunului și a profitabilității acestuia, echipa noastră îți oferă posibilitatea de a recupera o parte din banii investiți, sub formă de lichidități. 

De obicei, obiectivul cedării creditului este de a economisi bani, în special din dobânzile plătite în timp și din plățile lunare. De asemenea, cedarea creditului îți poate oferi termeni de împrumut mai buni pentru alte credite existente, posibilitatea de reinvestire a sumei obținute prin cedarea creditului sau posibilitatea de a elimina giranți.

În unele cazuri, cedarea creditului în favoarea un girant poate fi soluția optimă în vederea evitării executării silite și pierderii bunului în favoarea băncii.

Pentru a te asigura că cedarea ratelor și preluarea creditului de către un girant este cea mai bună variantă, mai ales dacă cedezi o datorie cu o ipotecă mare (ca o casă sau o mașină), poți să găsești aici câteva sfaturi necesare pentru a obține cele mai bune condiții. 

 

Copyright @Preluare Credite | Toate drepturile rezervate | Politica de confidențialitate