Efectele crizei: românii vând mii de mașini, pentru a scăpa de rate. Cum te ajută PreluareCredite.ro?

La nivel global, producătorii de mașini noi raportează cele mai mici comenzi înregistrate în ultimii 30 de ani. În ciuda tuturor previziunilor pesimiste însă, piața auto este inundată în ultimele luni de mașini second-hand sau rulate, multe dintre ele fiind puse pe piață de românii care vor să scape de credite. Cum poți să cumperi sau să vinzi ușor o astfel de mașină?

La fel ca și celelalte piețe auto din lume, și piața din România s-a adaptat crizei. Dacă la începutul anului achiziționarea unei mașini presupunea un impact major asupra bugetului unei familii, mașinile second-hand care au invadat piața în ultimele luni oferă oportunități atât pentru vânzători cât și pentru cumpărători. În mare parte, anunțurile de vânzare-cumpărare sunt postate online însă multe oferte bune apar pe platformele de specialitate sau pot fi găsite direct la vânzător. În multe cazuri, proprietarii care vor să vândă un automobil pentru a scăpa de rate sunt dispuși să ofere un preț mult mai bun decât cel din anunțurile online, cu condiția realizării cât mai rapide a tranzacției. Pe scurt, cumperi mai ieftin și mai repede.

Cum te poate ajuta PreluareCredite.ro?

Ținând cont de numărul mare de automobile rulate care sunt de vânzare pe piața în ultima perioadă și de nevoia multor proprietari de a găsi cât mai repede un
cumpărător, fără costuri de intermediere sau de promovare,  PreluareCredite.ro vine atât în sprijinul vânzătorului cât și al cumpărătorului cu o nouă abordare pe piața anunțurilor de vânzare-cumpărare online.

Ce îți propunem?

Vrei să vinzi sau să cumperi un automobil, cât mai rapid și fără costuri suplimentare? Trimite-ne un e-mail la office@preluarecredite.ro cu informații suplimentare despre bunul pe care dorești să îl vinzi, prețul, câteva poze și date de contact. Noi îți postăm anunțul și datele de contact valide pe site-ul nostru, pentru a putea fi contactat cât mai ușor de potențialii cumpărători. Îți promovăm anunțul pe Facebook și în comunitatea noastră.  

PreluareCredite.ro NU va percepe nici un cost, nici de la cumpărător, nici de la vânzător, scopul nostru fiind acela de a sprijini ambele părți pentru găsirea celor mai bune oferte și soluții de vânzare-cumpărare.

Formular rapid de contact